Service & onderhoud

Omgang met het systeem

Om een lange levensduur van uw parasol systeem te kunnen garanderen benadrukken we het belang van het juiste onderhoud. Uw terras en het parasol systeem worden intensief gebruikt, dus het is belangrijk ze goed te onderhouden. Voorkom achterstallig onderhoud door het ruim van tevoren te plannen en het systeem preventief te onderhouden. Dit is van directe invloed op de terrasbeleving van uw gasten en daarmee de omzet die u uit uw terras haalt. Twijfelt u hoe u invulling kunt geven aan uw winterterras en wat de rol van het parasol systeem daar in is? Geen zorgen, we hebben meerdere plannen en adviezen klaar liggen om u daarin te ondersteunen.

Het nut van het juiste onderhoud

  • Een goede eerste indruk

    Het terras is in vele gevallen het eerste wat uw gasten zien en dient als een introductie tot de rest van uw zaak. Laat uw terras het visitekaartje van uw zaak zijn.

  • Langdurig profijt van het parasol systeem

    Preventief onderhoud en een onderhoudsplan zorgen dat het parasol systeem u helpt de meeste omzet uit uw terras te halen.

  • Een goede terrasbeleving voor uw gasten

    We adviseren het doek te impregneren en te laten reinigen voordat het terrasseizoen begint. Zo hoeft niemand onder een vieze parasol te zitten en dat draagt bij aan de terrasbeleving. De terrasbeleving van uw gasten staat in directe verbinding met de omzet die u uit uw terras haalt en ons parasol systeem helpt die beleving te verbeteren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Selecteer een van de volgende opties

Behoefte aan meer informatie of vrijblijvend advies? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal binnen 24 uur).

Storingsnummer: +31 (0)6 380 117 80
Het storingsnummer is alleen bereikbaar via WhatsApp.
Wij streven ernaar om de eerstvolgende werkdag een reactie te geven.