Het bedrijf

Waar staat VN-PLU voor en waar komen wij vandaan?

een degelijk parasol systeem is zoveel meer dan enkel zonwering

Het parasol systeem is 30 jaar geleden in eigen beheer ontwikkeld en door de vraag die wij kregen vanuit de horeca ondernemers steeds doorontwikkeld. Daarnaast blijven de eisen die gemeentes stellen veranderen en staat de ontwikkeling van het systeem dus nooit stil. Energiebesparing staat vandaag de dag hoog op de agenda en daar proberen we met het parasol systeem en de accessoires zo goed mogelijk op in te spelen. Een voorbeeld hiervan is de LED verlichting die wordt in- en uitgeschakeld middels een timer schakelaar. Zo verbruikt u nooit te veel energie en dat is goed voor de portemonnee!

Bekijk ook onze andere oplossingen

Naast ons eigen parasol systeem bieden wij u twee andere functionele systemen aan.

Café Au Lä

In hoogte verstelbaar terrasscherm

De terrasschermen van Cafe au La zorgen altijd voor de gewenste uitstraling en beleving, zonder daarbij het uitzicht te belemmeren. De schermen zijn bij veranderende weersomstandigheden eenvoudig te verstellen naar de gewenste hoogte en de solide constructie is berekend op onverwachte windstoten.

Glatz PARASOL

Middenpoot parasols

Het Zwitserse kwaliteitsmerk Glatz maakt al meer dan 100 jaar parasols. Ze worden geproduceerd in verschillende formaten en prijsklassen, voor de commerciële markt. Door de samenwerking met Glatz kan VN-PLU een brede range aan parasols leveren aan de horeca.

Maximale winst, minimale belasting

Het vrijhangende parasol systeem is één van de voorbeelden van hoe VN-PLU altijd de (horeca) ondernemer in het achterhoofd houdt tijdens het ontwerpproces. We hebben nagedacht hoe we het maximale uit een terras kunnen halen, met een minimale inbeslagname van ruimte. Het parasol systeem is te openen en te sluiten zonder dat uw gasten daar enige hinder van ondervinden. Hoe minder ruimte het systeem in beslag neemt, hoe efficiënter het gebruik van uw terras wordt. Reken uw voordeel maar uit!

de toegevoegde waarde

De waarde van een kwalitatief goed parasol systeem zit in het verlengen van het gebruik van uw terras. Gasten kunnen eerder plaats nemen, en langer blijven zitten. Dat is pas gastvrij!