365 dagen een terras beleving

Benut uw terras optimaal, het hele jaar rond.

Het parasol systeem

Bent u benieuwd hoe het parasol systeem er van dichtbij uitziet? Bekijk het hier in de kleur van uw keuze en zie hoe de verschillende accessoires hun plek krijgen binnen het systeem.

Onderstaand een kleine selectie van de beschikbare kleuren:

Eigenschappen

Wat kenmerkt ons parasol systeem? Om u een beeld te geven van ons systeem zich onderscheidt van onderen sommen we zijn eigenschappen hieronder voor u op:

  • De sluitingshoogte van het parasol systeem is dermate hoog dat gasten hier nooit lasten van ondervinden. Het systeem kan geopend en gesloten worden als gasten al plaats hebben genomen op uw terras.
  • Het parasol systeem is met een slinger eenvoudig handmatig te bedienen. Zonder veel inspanning draait u de parasols snel uit.
  • Heeft u een groot terras met meerdere parasols? Met dit parasol systeem draaien alle parasols tegelijkertijd in. Verlichting en verwarming kunnen hierbij permanent blijven zitten.
  • De parasols zijn elkaar te koppelen met inritsbare regengoten. Zo wordt het overdekte gebied nog groter en heeft u geen last van regen tussen de parasols door.

 

Eigenschappen

  • Het doekmateriaal van de parasol is water- en vuilafstotend. Het materiaal kan daarnaast geïmpregneerd worden voor een nog duurzamere bescherming.
  • De doeken van uw parasol systeem kunnen voorzien worden van een opdruk naar uw keuze en worden met of zonder volant geleverd.
  • Het parasol systeem wordt middels een mobiele tegelplaat boven of onder de grond bevestigd met roestvrijstalen bevestigingsmaterialen. Het stalen frame is gepoedercaot in een crème wit (ral9001) of een zwarte (ral 9005) kleur. In overleg zijn andere ral kleuren mogelijk.
  • De heater heeft een spanning van 230v en een vermogen van 2000 watt. Hij is eenvoudig op afstand in- en uit te schakelen en heeft één stand.
  • De LED-verlichting heeft een kleurtemperatuur van 2700 kelvin, maar middels een amberkleurige filter is dit licht nog warmer gemaakt.

Ondanks de unieke eigenschappen van ons parasol systeem willen we benadrukken dat het een parasol blijft. We helpen u het hele jaar rond invulling te geven aan uw terras, maar we verkopen geen serre. Er zullen momenten zijn waarop het voor uw gasten en personeel gewoonweg niet veilig of aantrekkelijk is om op het terras plaats te nemen.

van eerste kennismaking tot aan realisatie

Het parasol systeem wordt na bestelling voor u in productie genomen. De gemiddelde productietijd van het parasol systeem bedraagt ca. 6 weken. Uit ervaring weten we, als we rekening houden met alle verschillende onderdelen, een gemiddeld traject van eerste contact tot de dag van levering zo’n 8 tot 12 weken duurt.

Inmeten

De beschikbare ruimte wordt opgemeten en in veel gevallen maken we een werktekening. Aan de hand van de maten van uw terras en de eventuele werktekening stellen we uw offerte op.

Produceren van de parasol bekleding

Het doekmateriaal wordt met moderne snij apparatuur gesneden en met half automaten tot een parasol bekleding geconfectioneerd.

Assembleren van het systeem

Het frame en de basismaterialen van het parasol systeem worden nauwkeurig gesneden met een laser. Ze worden gepoedercoat en daarna wordt het systeem samengesteld.

Plaatsing

We plaatsen het parasol systeem bij u op locatie en uw terras is klaar voor gebruik.